Profesyonel üreticilere
profesyonel ürünler...

Tarifler

Geri
ÇATAL ÇORBA
Yemek Malzemeleri
  • 200 gr yeşil mercimek
  • 80 gr aşlık
  • 80 gr nohut( haşlanmış)
  • 50 gr koyun kıyması
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 2-3 adet domates
  • 20 gr Bizim Mutfak Domatesli Soğanlı Çeşni
  • 10 gr Bizim Mutfak Et Bulyon
  • 1 litre su
  • 5 gr nane
  • 30 gr salça
  • 40 gr İçim Tereyağı
Tarif

1 litre suya Bizim Mutfak Et Bulyon ilave edin. Üzerine mercimeği yıkayıp ilave edin. Kaynarken içerisine aşlığı ilave edip pişirin. Su miktarı azaldıkça ekleyin. Bir tavada tereyağında kıymayı kavurun. Üzerine doğranmış biber ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edin. Salça, Bizim Mutfak Sebzeli Çeşni ve nanesini ilave edip karıştırın. Haşlanmış nohutla birlikte pişen harcı çorbaya ilave edin. Karıştırıp bir taşım kaynattıktan sonra sıcak servis edin.